marți, august 22, 2006

Verisorii...ADUNAREAAAA...

Ati apucat sa vedeti filmul Nunta a la grec (My Big Fat Greek Wedding)? Pentru cei care nu l-ati vazut...vi-l recomdant cu toata caldura! Aveti aici un link, doar asa ca sa va faceti o idee: http:////www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=3886

Filmul asta m-a facut, intr-o oarecare masura, sa ma gandesc la intalnirea pe care am reusit s-o organizam cu verisorii Ologeanu care s-au stabilit in Bucuresti. Pentru cei care nu stiu, familia Ologeanu isi are radacinile in localitatea Tiganesti, judetul Teleorman (la 10 km de Alexandria). Clanul nostru numara 22 de verisori de la 7 frati. Mai jos aveti o poza cu o parte dintre ei (iar pe alocuri, partenerii acestora).


Emi, Filip, Madi, Stefi, Sorina (si sotul, Vicentiu), Alina (si sotul, Adi), Tedi (si sotia, Ancuta), Cristina (si prietenul, Bogdan)

Astia suntem cei care am reusit sa ne adunam la ultima strigare si eu zic ca a fost frumos...chiar foarte frumos! Voua cum vi s-a parut verilor?



2 comentarii:

Tony spunea...

Aaaa...Eu nu sunt var dar cred ca sunteti multi, kiar fff.multi si...e bine!

Test spunea...

cum sa fie mai sorina? a fost foarte fain atunci...da numai ca rare ocaziile astea. astept acum o provocare noua de la alt verisor. poate chiar de la tine. de ce nu? :)))

emi