luni, august 28, 2006

Bucurati-va de natura!

Am auzit pe cineva ieri spunand ca oamenii au fost creati sa traiasca in natura. Dupa ce am ascultat aceasta afirmatie, am stat si m-am gandit cat de departe am ajuns noi, cei care traim in secolul XXI, de natura. Traim in blocuri construite din beton, BCA, caramida, locuim in cartiere cu blocuri inghesuite si in care gri-ul predomina din abundenta. Muncim un an intreg ca sa tanjim la o saptamana, pentru cei mai fericiti dintre noi, chiar 10 zile de vacanta in natura. Ce ne incanta atat de mult in natura? Poate: verdele crud al ierbii, susurul bland al izvorului de munte, inaltimea maiestoasa a piscurilor montane sau chiar vuietul marii inspumate care se loveste de tarm, nisipul fin al plajelor pe care-l luam intre degete parca pentru a-l simti mai bine, cantecul greierilor la lasarea serii sau gandaceii grabiti pe care-i urmarim cu privirea intrebandu-ne: "oare unde se duc ei asa grabiti?"
Mergeti in natura, bucurati-va de ceea ce a creat Dumnezeu, traiti din plin vacanta verii lui 2006 care e aproape pe sfarsite. Si...in timp ce va relaxati in natura ascultati Louis Armstrong - What a wonderful world. Va las mai jos si cuvintele acestei melodii care pe mine ma remonteaza de fiecare data! Iubiti-va si bucurati-va de viata!
I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
And I think to myself, what a wonderful world

I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, the dark sacred night
And I think to myself, what a wonderful world

The colours of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by
I see friends shakin' hands, sayin' "How do you do?"
They're really saying "I love you"

I hear babies cryin', I watch them grow
They'll learn much more than I'll ever know
And I think to myself, what a wonderful world
Yes, I think to myself, what a wonderful world

Oh yeah


Un comentariu:

Tony spunea...

Mai Sor1n1ko, m-ai lovit!!!What a wonderful World e melodia mea preferata.I love it.Pot kiar sa o interpretez ;)Kat despre natura, cred ca e ceva instinctiv sa ne placa frumusetea NEartificiala...